A karaj szeleteket kikloffolom, sózom.
A krumplit lereszelem, összekeverem annyi reszelt sajttal és tojással hogy egy kenhető masszát kapjak belőle, megsózom kicsit, a hússzeleteket lisztbe, majd felvert tojásba mártom, majd betapasztom az egyik oldalát,
a jó alaposan kizsírozott tepsibe fordítom, majd a másik oldalát is bekenem.
Előmelegített (150 oC légkeverés) sütőbe teszem, és pirosra sütöm (közben saját zsírjával időnként megkenem), majd lapátkanállal óvatosan megfordítom, zöldpaprika darabokat rakok közzé.A hússzeletek alját megpakolom karikára vágott krumplival. Ha pirosra sült a húsokat és a zöldpaprikákat kiszedem, emelem a hőmérsékletet maximumra és a krumplinak is adok egy kis szint.
A krumplit lereszelem, összekeverem annyi reszelt sajttal és tojással hogy egy kenhető masszát kapjak belőle, megsózom kicsit, a hússzeleteket lisztbe, majd felvert tojásba mártom, majd betapasztom az egyik oldalát,
a jó alaposan kizsírozott tepsibe fordítom, majd a másik oldalát is bekenem.
Előmelegített (150 oC légkeverés) sütőbe teszem, és pirosra sütöm (közben saját zsírjával időnként megkenem), majd lapátkanállal óvatosan megfordítom, zöldpaprika darabokat rakok közzé.A hússzeletek alját megpakolom karikára vágott krumplival. Ha pirosra sült a húsokat és a zöldpaprikákat kiszedem, emelem a hőmérsékletet maximumra és a krumplinak is adok egy kis szint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése