A ragulevest mindig olyan húsból csinálom, amit éppen találok a fagyasztóba.
Most éppen pár szép szelet tarja volt itthon, amit csíkokra vágtam és egy darab húsos csonttal együtt (ettől jobb lesz az íze) feltettem főni. Felefövésében beletettem a zöldségeket. Fűszereztem sóval, ízvarázzsal, frissen őrölt borssal, valamint tettem még hozzá sáfrányt is, hogy szép aranysárga legyen.
Grízgaluskát adtam levesbetétnek.
Most éppen pár szép szelet tarja volt itthon, amit csíkokra vágtam és egy darab húsos csonttal együtt (ettől jobb lesz az íze) feltettem főni. Felefövésében beletettem a zöldségeket. Fűszereztem sóval, ízvarázzsal, frissen őrölt borssal, valamint tettem még hozzá sáfrányt is, hogy szép aranysárga legyen.
Grízgaluskát adtam levesbetétnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése