GIBALLA KATALIN "Villám" KONYHÁJA Kedves Látogató! Itt tekintheted meg a receptes "könyvemet"! Ezt a blogot nem azoknak készítettem akik az újdonságokat, különleges ételeket, süteményeket keresik, hanem akik elfoglaltságuk- vagy kényelmi szempont miatt a gyorsan elő- és elkészíthető fogásokat szeretnének az asztalra tenni. Tudom, a receptjeim nem túl diétásak, de vallom, hogy együnk mindenből, amit szeretünk, szem előtt tartva a mértékletességet.
2013. február 13., szerda
zöldbabfőzelék fasirttal
Most mirelit zöldbabot használtam. Vízben ételízesítővel, pár szem köménymaggal, egy csipet durvára őrölt borssal felteszem főzni, fele fövésében ki csokor kaprot teszek hozzá. Ha már eléggé megfőtt (nem szeretem szétfőzni icipici ropogóssága maradjon), tejfölös habarást teszek rá és "összerotyogtatom".
Fasírtot adok hozzá: én darát disznóhúsból, kevés ázott zsömléből, tojássárgájából, /só, bors, őrölt köménymag, sok fokhagyma, piros paprika, kicsi őrölt csili) csinálom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése