A parikás csirkét
most mellehús szeletekből csináltam, de be tettem mellé főni a feldarabolt csontját is, mert így sokkal finomabb lesz.
Pörköltalapot készítettem, amire rátettem a csontokat és a husikat, felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje.
Kevés sóval, ételzízeítővel, csipet köménymaggal, borssal, ici-pici őrölt csilivel fűszereztem. Amikor a szaft a zsírját feladta annyi őrölt pirospaprikát (természetesen házit) tettem rá, hogy szép színe legyen. Mikor puha lett a hús, tejfölös habarást kevertem bele. Kóstoljuk meg és ha szükséges fűszerezhetjük. Forraljunk rajta egyet és kész is.
Nokedlit adtam hozzá (én rétesliszttel csinálom).
most mellehús szeletekből csináltam, de be tettem mellé főni a feldarabolt csontját is, mert így sokkal finomabb lesz.
Pörköltalapot készítettem, amire rátettem a csontokat és a husikat, felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje.
Kevés sóval, ételzízeítővel, csipet köménymaggal, borssal, ici-pici őrölt csilivel fűszereztem. Amikor a szaft a zsírját feladta annyi őrölt pirospaprikát (természetesen házit) tettem rá, hogy szép színe legyen. Mikor puha lett a hús, tejfölös habarást kevertem bele. Kóstoljuk meg és ha szükséges fűszerezhetjük. Forraljunk rajta egyet és kész is.
Nokedlit adtam hozzá (én rétesliszttel csinálom).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése