Tarját csikokra vágtam, kacsazsíron és kevés vízzel fedő alatt főzni kezdtem.
Fűszereztem sóval, ízvarázzsal, durvára őrölt borssal, a főzés utolsó 10 percébe tettem bele őrölt piros paprikát, karikára vágott zöldpaprikát, jó sok zúzott fokhagymát és az elmaradhatatlan őrölt csilipaprikát. Fedő nélkül nagy lángon hagytam a levét besűrűsödni, hogy finom szaftja legyen. Kockára vágott krumplit sütöttem hozzá.
Fűszereztem sóval, ízvarázzsal, durvára őrölt borssal, a főzés utolsó 10 percébe tettem bele őrölt piros paprikát, karikára vágott zöldpaprikát, jó sok zúzott fokhagymát és az elmaradhatatlan őrölt csilipaprikát. Fedő nélkül nagy lángon hagytam a levét besűrűsödni, hogy finom szaftja legyen. Kockára vágott krumplit sütöttem hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése